По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на Майорка. И

...
По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на Майорка. И
Коментари Харесай

Къде почива испанското кралско семейство

По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си почивка на Майорка. И въпреки да става дума за почивка, тя рядко е без няколко спомагателни " работни " уговорката за за крал Фелипе и трите му дами.
 Кралица Летисия - за повторно с дреха на украински дизайнер
И Кралица Летисия с позиция за Украйна

Ето по какъв начин я показва

Кралете и техните дъщери участваха в това, което е един от облиците на лятото за множеството испанци. Този понеделник следобяд, последния ден на юли, четиримата се любуваха на разходка из градините на Алфабиа, в средата на Сиера де Трамонтана, което бележи първото им взаимно излизане по време на летния им престой в Майорка.

, който е на острова от няколко дни и който можеше да бъде забелязан часове преди този момент при започване на 41-вата Купа на Краля MAPFRE, се причисли от брачната половинка си, която тази неделя даде старт на програмата си в Палма с разкриване на кино фестивал. 

Обстановката, определена тази година за тази първа фотография на кралското семейство в Майорка се отдалечава от двореца Маривент - величествен комплекс от къща, градина и овощна градина, известна като градините на Алфабиа.
 Кралица Летисия и крал Фелипе - последният им ангажимент преди лятната почивка
Кралица Летисия - подготвена за почивка

Последен ангажимент преди лятото

Кралското семейство обиколи с любопитство местността, ситуирана в община Буньола, в сърцето на планината Трамонтана, място, което четиримата познават добре, тъй като в интерпретационния център на тази естествена зона те провеждат своята първа лятна фамилна разходка още през 2014 година Те се разходиха из имението Raixa, доста покрай Алфабиа.

Подобно на кралете, всеки може да посети това място, защото е отворено за обществеността в разгара на сезона до 18:30 ч. и също по този начин е ситуацията, определена от доста двойки, с цел да отпразнуват сватбата си. Входът към този парадайс е през каменно стълбище и езерце със златни рибки и водни лилии. Въпреки че са в Средиземно море, тези градини имат интернационалните препратки, вариращи от испано-арабско завещание до тропически детайли. Освен това има и палмово дърво, наречено ниска палма, което е предпазен тип, с генезис от Майорка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР